Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

alfa racer покажи ми една Шкода която да изглежда така, като на втората снимка ?
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Ей много знаем всичките значи...те Алфите все са технически изостанали, ненадеждни и горят много, ама като минат 10-на години от производството, се вижда колко от водещите марки окапват. А Алфите, дето нищо не става от тях, продължават да бръмчат. Яко пропаганда е и в автомобилния бизнес, скоро гледах някакво ревю на 159-ка и казаха великата глупост, че и тя като старите алфи била тясна на задните седлаки Да дойдат да се качат в 55-цата, да ги питам, коленете им ли опират или главата ...

Comment

Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
        Ей много знаем всичките значи...те Алфите все са технически изостанали, ненадеждни и горят много, ама като минат 10-на години от производството, се вижда колко от водещите марки окапват. А Алфите, дето нищо не става от тях, продължават да бръмчат. Яко пропаганда е и в автомобилния бизнес, скоро гледах някакво ревю на 159-ка и казаха великата глупост, че и тя като старите алфи била тясна на задните седлаки Да дойдат да се качат в 55-цата, да ги питам, коленете им ли опират или главата ...
        Че е леко тясна на задните седалки- така е.Това не е каруца за возене на пътници.Пътува се на предните седалки а отзад за деца има място.Кой му е тясно мисля ,че багажника не е малък.Лично аз харесвам марката и заради това.Просто е автомибил за егоисти - отпред за мен и жената място и комфорт бол..........отзад, ами свободни са да пътуват със собствен транспорт, автобус, влак или с каквото там намерят.
        А по темата- да видим какво ще излезе,като цяло не ми допада особенно но все пак аз съм само потребител.
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
          Че е леко тясна на задните седалки- така е.Това не е каруца за возене на пътници.Пътува се на предните седалки а отзад за деца има място.Кой му е тясно мисля ,че багажника не е малък.Лично аз харесвам марката и заради това.Просто е автомибил за егоисти - отпред за мен и жената място и комфорт бол..........отзад, ами свободни са да пътуват със собствен транспорт, автобус, влак или с каквото там намерят.
          А по темата- да видим какво ще излезе,като цяло не ми допада особенно но все пак аз съм само потребител.
          159-ката може да е леко тясна отзад, но старите Алфи по-скоро не са, това исках да кажа. А от тия двете, които са качени по-нагоре в темата, на мене повече ми харесва първата. Втората ми прилича на някаква изгъзица от Китай малко
          Last edited by Dimicha; d.m.y г., 12:32.

Comment

Ето я бре новата алфа с двигател на мазерати: http://automedia.investor.bg/a/0-nac...ent-na-bmw-m3/
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

http://fakti.bg/avto/109664-alfa-rom...biec-na-bmw-m3

Comment

Брей лоша работа. Този дизайн не е нищо особено.
                Учудвам се че Алфа толкова бързо избяга от стилистиката на Брера и 159. И двете коли са страхотни на дизайн и едно тяхно продължение би било добро попадение.
                Личи си че Алфа я стягат за Китай.

Comment

Последният дизайн много ми прилича на Е60 на мене

Comment

Аз досега не си спомням случай в който дизайна на алфа да е бил известен преди да бъде официално обявен. Снимката най-вероятно е стара и е използвана за статията.Все пак едно е да има само текст друго снимка+текст ...

Хайде за опровергаване на скептицизма във форума и най-вече на модераторския скептицизъм: http://www.autoedizione.com/cassino-...-romeo-giulia/
                    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Вече имаме първа снимка на Жули-то, http://icsphotography.it/2014/08/alf...ime-foto-spia/ . Иначе за дизайна неможе да се съди от окастреното купе на Мазерати Гибли . А по горе кометирана новина е трябвало да напише, че двигателя ще е от бъде бъдещето Maserati Alfieri.
                      No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                      Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                      e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Click image for larger version

Name:	IMG_20605552163556.jpg
Views:	1
Size:	19.7 Килобайта
ID:	2336382
                        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Ето още малко ... За негативно настроени коментатори.http://fakti.bg/avto/110741-alfa-rom...aign=firstpage

Comment

Първоначално публикувано от georgi_pg Покажи съобщение
                            Ето още малко ... За негативно настроени коментатори.http://fakti.bg/avto/110741-alfa-rom...aign=firstpage
                            .....убава ама с гадни очи.....
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

tipo 952

Една шваба е понащракала едно Гибли с черни лепенки tipo 952
                              No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                              Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                              e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

http://topgear.bg/?go=article&p=deta...llPos=0&_t=627
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X